Rundfunk

Rundfunk

Todesangstschrei

Rundfunk

Todesangstschrei

  • Donderdag 23 september 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het duo Rundfunk beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. De jongens storten zich ditmaal op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Dat wordt lachen.

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

“Net als je denkt: dit gaan ze toch écht niet doen, doen ze het wél, ze gaan steeds een stapje verder, humor tot het gaatje.”

NRC ★★★★

“Uiteindelijk zijn Van de Velde en Van Kalmthout toch vooral entertainers, ijzersterk in het neerzetten van komische personages en het schrijven van gelikte scènes, waarin de onverwachtse wendingen zich opstapelen.”

Trouw ★★★★

“Seks en geweld in een heerlijke paringsdans.”

Dagblad van het Noorden ★★★★

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Rundfunk verplaatst van 26 mei naar 23 september 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Maximaal 2 kaarten per persoon

regie: Peter van de Witte | spel: Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Dogs ‘n Fries

Dogs ‘n Fries

Begin je avond goed met een sappige hotdog (vlees of vega) op een pretzel broodje met zoetzure rode uien, suikersla, tomatensalsa en frietjes. Bestel direct samen met je kaarten (€ 12,50) of los als je al kaarten hebt.