Ruben Hein & NJJO

Ruben Hein & NJJO

Ruben Hein & NJJO

  • Vrijdag 14 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Streetfood Pop-Up gaat open
  • 19.30 uur: Zaaldeuren gaan open
  • 20.30 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 14 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start of event
  • (Times are subject to change)

Zanger, pianist en bandleider Ruben Hein is in 2019 en 2020 de artistiek leider en dirigent van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO). Op 14 februari komen Ruben Hein en het NJJO naar De Oosterpoort met een spannende mix van pop en jazz met een symfonisch randje, waarbij Ruben zelf ook als vocalist/solist zal optreden.

Jazz and Beyond

Jazz and Beyond

Bekijk hier het gehele jazz-aanbod van dit seizoen.

Alleskunner Ruben Hein wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem, zijn soulvolle jazzy popsongs en zijn eigenzinnige pianospel. Zijn muzikale ontwikkeling bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met nationale en internationale grootheden.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

NJJO

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest is een project van Stichting Jazz in Actie (JA) dat werd opgericht door de Nederlandse Toonkunstenaarsbond. Stichting JA mobiliseert en ondersteunt de spelers binnen het Nederlandse jazzveld (musici, instellingen, podia, conservatoria, festivals en andere jazzinitiatieven) bij het uitvoeren van onderscheidende activiteiten. Uitgangspunt is de bevordering van de professionele en artistieke ontwikkeling van de Nederlandse jazzmusici. De ervaring die de startende professionals hiermee opdoen geeft een boost aan hun verdere muzikale, creatieve en maatschappelijke carrière.

Enkel ongeplaceerde sta- en zitplaatsen beschikbaar