Roosbeef

Roosbeef

De Grote Demo Show

Roosbeef

De Grote Demo Show

  • Vrijdag 12 oktober 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 12 oktober 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), Ticketservice website, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Let op:
alleen zitplaatsen

Wie zou er niet eens getuige willen zijn van de geboorte van de aandoenlijke en grappige liedjes van frontvrouw Roos Rebergen en haar band? Roosbeef laat ons tijdens dit theaterconcert getuige zijn van zulke momenten. De band gaat tijdens de show terug naar het ontstaan van een aantal liedjes van hun cd ‘Ze Willen Wel je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten’ en de opvolger ‘Omdat Ik Dat Wil’, die eind 2011 verscheen. “Een veelzijdig album met een heel eigen geluid”, schreef de Volkskrant hierover.

De EP ‘Warüm’ is eind september uitgekomen. Daarnaast heeft Roosbeef er ditmaal voor gekozen een heus theaterconcert te geven. “Ik houd heel erg van het theater, je kan de spanning opbouwen. Maar als je met een band speelt en het publiek er niet bij betrekt, is het niet gezellig.” Nu gaat het anders. “In het midden van het podium zal een piano staan, waar verschillende mensen op spelen. We wisselen meer van instrumenten en ook het publiek bij de voorstelling betrekken door bijvoorbeeld samenzang.” (Lees het volledige interview met frontvrouw Roos Rebergen op 3voor12.nl)