René van Meurs

René van Meurs

Hunkert

René van Meurs

Hunkert

  • Dinsdag 7 september 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Rene van Meurs verplaatst van 16 februari  naar 7 september 2021. De voorstelling is niet alleen verplaatst van datum, maar ook van locatie.

René van Meurs is al jaren een vaste waarde van de Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018.

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd, geloofd en geliefd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

“Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.”

Trouw ★★★★

regie: Laurens Krispijn de Boer