REMY. + Band

REMY. + Band

+support: Lian Ray

REMY. + Band

+support: Lian Ray

  • Dinsdag 3 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Streetfood Pop-Up gaat open
  • 19.00 uur: Zaaldeuren gaan open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 3 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Op 3 maart speelt harpist Remy van Kesteren met zijn band muziek van zijn nieuwe album Shadows!

De avontuurlijke composities van harpist Remy van Kesteren laten zich beluisteren als een ontdekkingstocht door neo-klassiek, pop, minimal, improvisatie en jazz. Hij speelt in De Oosterpoort met zijn band muziek van zijn nieuwe album Shadows. Door los van de harp op zoek te gaan naar de muziek die in hemzelf zit, is Shadows een verrassende en uitermate persoonlijke plaat geworden. Er zijn synthesizers, drums, saxofoons en hoorns te horen, maar vooral ook nog steeds de harp. De arrangementen en sound van Shadows vragen om optredens met een volledige band, in een bezetting zoals de songs ook opgenomen zijn in de studio. Kortom: Remy van Kesteren zoals je hem nog nooit gehoord hebt!

Support: Lian Ray
Lian Ray is een Franse pop noir songwriter. Na een tien jaar lange strijd met zijn demonen in Berlijn komt hij met zijn solo debuutalbum in 2020. Hij blinkt uit in eerlijke, nachtelijke popsongs met een extra nadruk op donkere romantiek.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

On 3 March harpist Remy van Kesteren, together with his band, plays music from his new album Shadows!

The adventurous compositions of harpist Remy van Kesteren sound like expeditions, discovering neo-classic, pop, minimal, improvisation, and jazz. He and his band will perform music from his new album Shadows in De Oosterpoort. By setting his harp aside and searching for the music in himself, Shadows has developed into a surprising and highly personal album. It features synthesizers, drums, saxophones, and horns, but the harp still takes centre stage. Shadows’ arrangements and sound ask for shows with the band at full strength, as the songs have been recorded in the studio. In short: Remy van Kesteren as you have never heard before!

Support: Lian Ray

Lian Ray is a French pop-noir songwriter. Following a ten-year battle with his demons in Berlin, he will present his solo debut album in 2020. He excels in sincere, nightly pop songs with a special emphasis on dark romance.

Website Remy van Kesteren

Join the Facebook event

Standing only