Ralph van Raat & Haydn Jeugd Strijkorkest

Ralph van Raat & Haydn Jeugd Strijkorkest

Techno Songs

Ralph van Raat & Haydn Jeugd Strijkorkest

Techno Songs

  • Zaterdag 7 november 2020
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 7 november 2020
  • 19:30 start of event
  • (Times are subject to change)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit concert op de geplande datum niet doorgaan.

De strijkers van het Haydn Jeugd Strijk Orkest bijten de spits af in een concert zonder hokjesgeest. Het orkest speelt o.a. melancholische liederen uit Winterreise van Schubert en een arrangement van Bittersweet Symphony van The Rolling Stones. Het is de passende opmaat voor een flitsend pianorecital door Ralph van Raat. Hij is al sinds zijn tienerjaren gefascineerd door hedendaagse muziek. Internationale componisten droegen pianomuziek aan hem op. Tijdens deze editie speelt van Raat nieuwe stukken op het kruispunt van klassiek en pop. Wij kijken uit naar zijn uitvoering van de spectaculaire Techno Etudes van de Japanse Karen Tanaka.

Entree concert: €15,- / €10,-

Ralph van Raat – piano

Haydn Jeugd Strijkorkest o.l.v. Jan-Ype Nota

Sounds of Musics biedt improvisatie, hedendaags klassiek, experimentele projecten en elektronische muziek. Nieuwe composities van jonge talenten en concerten van internationale topmusici wisselen elkaar af.

www.soundsofmusic.nl