Rachel Sermanni

Rachel Sermanni

+ support Tamar Lewis

Rachel Sermanni

+ support Tamar Lewis

  • Dinsdag 27 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 27 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website van De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45) www.ticketservice.nl, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Rachel Sermanni is een moderne folk singer-songwriter met gevoelige liedjes, maar kan je nu en dan verrassen met een krachtige uithaal. Met haar gitaar weet ze het publiek eenvoudig in te pakken, zoals ze liet zien tijdens haar voorprogramma’s bij ’s werelds grootste bands als Paolo Nutini, Mumford & Sons, KT Tunstall, The Magic Numbers, Laura Marling en Stornoway. In 2011 stond ze op Eurosonic en London Calling en dit jaar maakte ze indruk tijdens Motel Mozaique. Herkenbare liedjes over herkenbare, alledaagse meisjesdingen zoals chocolade, slapen en liefde.

Op 17 september is haar nieuwe album uitgekomen: Under Mountains.

Support: Tamar Lewis

Tamar Lewis is een singer-songwriter uit Groningen. Haar sound is te omschrijven als een combinatie van Brooke Fraser en Venice, met een vleugje Civil Wars. In 2010 stond ze in de finale van de Grote Prijs en het jaar daarop speelde ze op o.a. Eurosonic/Noorderslag en het Bevrijdingsfestival.  Ze schrijft liedjes die levendig, dromerig en gevoelig zijn. Eenvoudig en verrassend tegelijk. Haar debuut EP ‘Canvas’ verscheen in 2012. http://www.tamarlewis.com/

Klik hier voor de recensie in Trouw van Sermanni’s nieuwste cd ‘Under Mountains’.