Prins S en De Geit

Prins S en De Geit

+ support: Meis

Prins S en De Geit

+ support: Meis

  • Zaterdag 1 april 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Er was eens een…  nieuwe Nederlandstalige band uit Den Haag genaamd Prins S. en De Geit! De knappe Prins S. speelt samen met De Geit een mix van rap, elektronische en experimentele pop. Met poëtische en hilarische teksten over het nachtleven en manegès, ondersteund door beats techno levert uiteindelijk catchy dansvloerkrakers. Na een succesvol optreden op Noorderslag, een volgeboekte festivalzomer en een uitverkochte show bij Simplon komen Prins S. en De Geit voor een knallend optreden in De Oosterpoort

 

Prins S. en De Geit herbergt een schat aan muzikale en performance ervaring, kunde en opleiding.

Als klein prinsje was charismatisch frontman Scott Beekhuizen (24) alias Prins S. al gepassioneerd én gefrustreerd door taal. Pas toen hij zijn super dyslexie leerde omarmen, vonden al die wonderschone poëtische teksten en concepten in zijn hoofd hun weg.

Multitalent Marne Miesen (41), speelt gitaar vanaf zijn achtste, won op 18-jarige leeftijd de Kunstbende Prijs, speelde in diverse theater/musical producties waaronder Help! The Beattles, componeerde vele theater voorstellingen en werkt nu als componist/producer.

Toen Daniel Ortgiess (42) de acid-housesingle Stakker Humanoid van Humanoid op zijn 9e hoorde, wist hij het. Elektronische muziek maken is the bomb. Studeerde af aan de elektronische opleiding van de Rock Academie, voorzag dramaserie Bones van muziek in LA,  trad wereldwijd op als We Are Loud na het megasucces met de track  Booyah en nu werkzaam als producer/sound engineer/sound designer/songwriter/dj.

Support: Meis

Meis, het soloproject van Aysha de Groot, maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Als dochter van Marcel de Groot en kleindochter van Boudewijn de Groot is de liefde voor muziek haar met de paplepel ingegoten. Haar debuut-EP Een werd goed ontvangen, en een nieuw album kan dan ook niet uitblijven. In 2018 behaalde ze de eerste plaats tijden het Amsterdamse Mooie Noten en was ze een veelbelovende deelnemer aan de Popronde. Op 1 april is Meis de support-act van Prins S en De Geit.

image (25)
Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer