Peter Pannekoek

Peter Pannekoek

Oudejaarsconference: Nieuw bloed

Peter Pannekoek

Oudejaarsconference: Nieuw bloed

  • Dinsdag 28 december 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement geannuleerd

Evenement geannuleerd

Peter Pannekoek had zich enorm verheugd zijn oudejaarsconference in onze prachtige Stadsschouwburg op te nemen. Helaas gooien de huidige coronamaatregelen roet in het eten. Door de anderhalve meter maatregelen kunnen we maar weinig mensen ontvangen in de schouwburg. De voorstelling zal nu worden opgenomen in Koninklijk Theater Carré omdat daar door de ombouw van het theater met de anderhalve meter meer mensen in kunnen. Kaartkopers ontvangen bericht per mail.

Peter Pannekoek behoort tot de top van het Nederlandse cabaret. Met zijn vorige voorstelling, het bejubelde Later was alles beter, won hij de Neerlands Hoop: “Ongetwijfeld het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden”, schreef Algemeen Dagblad *****.

Nu waagt Peter zich voor het eerst aan de prestigieuze Oudejaarsconference. Want het volk hunkert altijd naar nieuw bloed. Een nieuw lichaam om te aanbidden. Te verafgoden. Te prijzen. Te bekritiseren. Te veroordelen. Te verscheuren. Hier ben ik. Laat de slachting beginnen.

“Ongetwijfeld het beste dat het Nederlandse cabaret momenteel heeft te bieden.”
– Algemeen Dagblad ***** over Later was alles beter

“Peter Pannekoek omarmt het duister én hij houdt een gloedvol pleidooi voor mededogen. Zijn energie is indrukwekkend en zijn tempo hoog. (…) Een moment van bezinning gunt hij je niet, want steeds is daar alweer een volgend verhaal, een volgende grap.”
– de Volkskrant **** over Later was alles beter

“Peter Pannekoek maakt een reuzesprong richting de top. Een ijzersterk programma waarin hij de intelligente humor van Theo Maassen combineert met de intelligente empathie van Claudia de Breij.”
– Het Parool over Later was alles beter

max. 2 kaarten p.p.
Tijdens deze voorstelling worden er televisieopnames gemaakt.