Peeping Tom

Peeping Tom

Kind

Peeping Tom

Kind

  • Zaterdag 30 mei 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Peeping Tom maakt internationaal furore met voorstellingen waarin dans, tekst, beeld en geluid  samenvloeien tot een fascinerend geheel. Mede door de bijzondere decors wordt een brug geslagen tussen een herkenbare wereld en een surrealistische droomstaat à la David Lynch. 

Inleiding om 19:15 uur

Inleiding om 19:15 uur

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19:15 uur. Deuren gaan om 19:00 uur open. Kaarten à € 2,75 kunt u meebestellen bij uw bestelling of apart bestellen wanneer u al kaarten heeft.

Familietrilogie

Kind is het slotstuk van een familietrilogie die opende met het wereldwijd zeer lovend ontvangen Vader, destijds door NRC Handelsblad verkozen tot de voorstelling van het seizoen en in 2018 op gejuich onthaald in een volgepakte Stadsschouwburg. Kind kijkt naar de familie vanuit het perspectief van de kinderen. Hoe kijken ze naar hun omgeving? Wat zijn hun angsten en verlangens?

“[…] Een baanbrekende esthetiek en danskwaliteit die je de adem beneemt. De wereldwijd geprezen en onderscheiden groep biedt een zeer intelligent kunstwerk dat veel verder gaat dan de grenzen van het genre.”

Volksfreund

 

“Peeping Tom heeft een unieke formele taal ontwikkeld. […] De Peeping Tommers drijven de absurde en wrede humor richting surrealisme, en tonen open en bloot onze ergste nachtmerries en onvervulde verlangens.”

Lëtzebuerger Land

“[Kind is] onverwacht, grappig en verontrustend, soms tot het punt van ongemak. En dat is geslaagd.”

Luxemburger Wort