Paul Carrack

Paul Carrack

The 20/20 Tour

Paul Carrack

The 20/20 Tour

  • Dinsdag 6 oktober 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Paul Carrack, één van de beste Britse singer-songwriters aller tijden komt naar De Oosterpoort! De Britse alleskunner bouwde door de jaren heen een succesvolle solocarrière op met evergreens als I Need You en Dedicated en heeft samenwerkingen met onder andere The Eagles, Elton John, BB King, Roxy Music en Eric Clapton achter zijn naam staan. Op 6 oktober komt hij naar De Oosterpoort met The 20/20 Tour! De kaartverkoop start 1 november 10:00 uur.

Paul Carrack, ook wel “The Man with the Golden Voice” genoemd, maakt midden jaren zeventig voor het eerst internationaal faam als tekstschrijver en bandlid van pubrock-formatie Ace. Daarnaast is hij sessiemuzikant bij The Pretenders, The Smiths en Roxy Music en bouwt hij vanaf begin jaren tachtig aan zijn solocarrière. Bij het grote publiek is de nu 65-jarige Carrack vooral bekend als een van de leadzangers van de supergroep Mike and the Mechanics. Samen met onder meer Mike Rutherford (Genesis) scoort hij wereldhits als All I Need Is A Miracle, Over My Shoulder en natuurlijk The Living Years.

Americana (Streetfood)

Americana (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Amerikaans streetfood (vlees of vega) met friet, groene salade en sausjes. Probeer de honey sweet pork ribs, chili chicken wings, jalapeños en cheddar dogs. Of ga voor de vegetarische plank met veggie mac & cheese, vegetarische hotdog, black bean pie en jalapeños gevuld met kaas. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Enkel geplaceerde zitplaatsen beschikbaar