Paul Carrack

Paul Carrack

Paul Carrack

  • Zaterdag 12 oktober 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 12 oktober 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het concert van Paul Carrack in de Effenaar.

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

De Britse zanger, toetsenist en songschrijver Paul Carrack is op stille wijze een van de groten van de popindustrie. In de jaren zeventig en tachtig speelde hij in en componeerde hij voor bands als Ace, Roxy Music, Squeeze en Mike and the Mechanics en werkte hij samen met zo ongeveer de halve popencyclopedie.

Ook Carracks solocarrière is niet onopgemerkt gebleven en luisterend naar zijn albums, met repertoire dat varieert van Pop en Rock tot Soul, vraag je je af waarom deze artiest nooit tot het grote publiek is doorgedrongen. Dat weerhield de BBC er niet van om in 2012 een prachtige documentaire uit te zenden over Paul Carrack. Ook verschenen vorig jaar het verzamelalbum ‘Collected’ en een gloednieuw album ‘Good Feeling’.

 

‘Collected’ is zonder twijfel het meest omvangrijke en meest complete verzamelalbum dat er van Carrack op de markt is, inclusief veel recent materiaal (waaronder liedjes van zijn aankomende album ‘Good Feeling’).

Lees hier de volledige albumrecensie.

 

★★★★ Albumrecensie door Pierre Oitmann van nu.nl

Tot de beste liedjes behoren het soulvolle en zorgeloze Good Feelin’ About It, het Motown-achtige Time To Move On en de funky meezinger Nothing Without You. Ook nummers van anderen gaan Carrack bijzonder goed af. Vooral zijn uitvoering van de Drifters-hit When My Little Girl Is Smiling komt vertederend en welgemeend over.

Lees hier de volledige albumrecensie.

★★★★ Albumrecensie door Pierre Oitmann van nu.nl