Oldenosborn

Oldenosborn

#Life

Oldenosborn

#Life

  • Donderdag 9 februari 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 9 februari 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Juryprijs Cameretten 2014
OLDENOSBORN won in 2014 de juryprijs op Cameretten en het duo bestormt sinds kort de theaters met zijn eerste avondvullende voorstelling, ‘#LIFE’. Met de scherpe blik gericht op hun omgeving én op zichzelf nemen Lize van Olden en Victoria Osborn doodgewone en bizarre fenomenen uit deze tijd onder de loep en op de hak. Ze gaan de strijd aan met het egocentrisme en het ‘nieuwe geluk’. Naar zichzelf zoekende hipsters, multitaskende bakfietsmoeders en overspannen wereldverbeteraars passeren de revue in een hilarische, ontnuchterende, confronterende en troostende show. “Een heel eigen veelbelovend nieuw damesduo.” (Jury Cameretten 2014)

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

Wijziging: Victoria Osborn zal wegens persoonlijke omstandigheden helaas niet in deze voorstelling spelen. Gelukkig is er een waardige vervanger gevonden: Anna Hermann! Actrice en theatermaker Anna is vanaf het begin bij OLDENOSBORN betrokken geweest en kent de voorstelling heel goed. U kent haar wellicht van de film ‘toegetakeld door de liefde’, een film van Ari Deelder (die hoge ogen scoorde op diverse filmfestivals).

concept en spel: Lize van Olden en Anna Hermann