Noord Nederlands Toneel (openbare rep.)

Noord Nederlands Toneel (openbare rep.)

De Twaalf Gezworenen / Reginald Rose

Noord Nederlands Toneel (openbare rep.)

De Twaalf Gezworenen / Reginald Rose

  • Donderdag 29 januari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 29 januari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

De repetities van De Twaalf Gezworenen zijn in volle gang. Onder leiding van regisseur Guy Weizman is de volledig mannelijke cast hard aan de slag met de klassieker uit 1954 (Twelve Angry Men). Hoe een repetitieproces verloopt weet bijna niemand, want wat er gebeurt in de repetitieruimte blijft in de repetitieruimte. Maar met hoge uitzondering is het op donderdag 29 januari mogelijk om de backstage wereld in te stappen en te zien hoe de acteurs zich inleven in hun rollen als juryleden. Jacques d´Ancona, zelf bekend geworden als jurylid van de soundmixshow en gerenommeerd theaterrecensent, presenteert de avond. 

Guy Weizman

Guy Weizman

Guy Weizman, bij velen bekend als artistiek directeur van Club Guy & Roni. Voor het NNT is Weizman geen onbekende. Hij werkte mee aan verschillende co-producties, waaronder ‘Heelhuids’ en ‘Halsoverkop’, ‘Crash’ en meest recent ‘De Laatkomer’.

Na afloop horen de acteurs en makers graag wat u van de repetitie vond. Spreek ze dus gerust aan in het Theatercafé!

tekst: Reginald Rose · regie: Guy Weizman · spel: Loek Peters, Bram van der Heijden, Peter Vandemeulebroecke, Ko van den Bosch, Jochem Stavenuiter, Bram Coopmans, David van Uuden, Ilan Daneels, Khaldoun Alexander Elmecky, Martijn de Rijk, Reynout Dekimpe, Rik Witteveen.

Openbare repetitie is gratis voor NNT-vrienden. Reserveren kan uitsluitend telefonisch: 050 368 0 368 (12 – 18 uur ma t/m za). Op de avond zelf moet de NNT-pas getoond worden bij de kaartcontrole.