Noord Nederlands Toneel

Noord Nederlands Toneel

All Inclusive (premiere)

Noord Nederlands Toneel

All Inclusive (premiere)

  • Zondag 9 oktober 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Na acht jaar komt er een feestelijk einde aan een eigenzinnig, visueel explosief en multidisciplinair theatertijdperk onder de bevlogen leiding van Ola Mafaalani en Ko van den Bosch. Nog één keer komt het huidige ensemble met een voorstelling die barst van de bruisende energie. ‘All Inclusive’ sleurt u mee in het rumoerige leven van een groep stamgasten, die elke nacht met hun eigen gelijk en ongezouten meningen een paradijs weten te bouwen. Maar de twijfels achter dit kroegkrakeel nemen toe, wanneer hun ideale wereld de volgende ochtend weer vergeten is: een dement universum. Net zoals het geluk dat de vluchteling najaagt een utopie blijkt te zijn. Volg het NNT in deze parade richting een gedroomde uitweg. De reis begint met een ongemakkelijk gevoel, komt dan op stoom met kneiterhard rechtsradicaal cabaret, caramboleert tegen de vangrail van de poëzie, om te eindigen in een beeldend vuurwerk.

Inleiding om 19:15

Inleiding om 19:15

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 2,50 kunt u meebestellen bij uw bestelling. De inleiding maakt vanaf dit seizoen deel uit van De Arts Academy.

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).