Nielson – Diamant Clubtour 2018

Nielson – Diamant Clubtour 2018

+ support: Teske

Nielson – Diamant Clubtour 2018

+ support: Teske

  • Vrijdag 14 december 2018
  • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00: Restaurant Tromp open
  • 19:00: Zaaldeuren open
  • 20:00: Aanvang support
  • 21:00: aanvang Nielson
  • (Tijden onder voorbehoud)

Nielson is terug! En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Zijn teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

Voor zijn nieuwe single Diamant werkte Nielson samen met Miles Walker, een Amerikaanse producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Op de nieuwe track maken akoestische klanken plaats voor elektronische beats.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Hij brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. De singer-songwriter ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

Website Nielson

Support: Teske

Deze alleskunner is bekend als vlogger, blogger én zangeres. Met haar Nederlandstalige hitjes stond zij al eerder op het podium van De Oosterpoort. Nu mogen we haar gelukkig terug verwelkomen als support van Nielson!

Let op: uitsluitend vrije zit- en staplaatsen.