Nederlands Blazers Ensemble

Nederlands Blazers Ensemble

Concert in de vorm van een Peer

Nederlands Blazers Ensemble

Concert in de vorm van een Peer

  • Zondag 27 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Concert in de vorm van een peer gaat over het leven van de componist Erik Satie, meester van het absurdisme, maar ook schepper van prachtige, intieme muziek. Met zijn tegen de haren in strijkende eigenzinnigheid was hij de held van jonge componisten en kunstenaars in Parijs rond 1900. Zo werkte hij met de schilder Pablo Picasso en met Sergej Diaghilev, oprichter van de Ballets Russes.

Diezelfde energieke, aanstekelijke wisselwerking wil het Nederlands Blazers Ensemble tot leven wekken in dit multidisciplinaire, theatrale concert. Saties muziek wordt bewerkt door componisten als Micha Hamel en Vincent van Warmerdam en er zijn korte absurdistische films te zien van jonge filmmakers. Een typisch NBE-programma, met film, teksten, prachtige arrangementen, veel ‘op het verkeerde been’ en beaucoup d’humour.

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling is er een inleiding om 19.15 uur. Deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten à € 3,50 kun je meebestellen bij je bestelling of apart wanneer je al kaarten hebt.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer