Naturally 7

Naturally 7

Naturally 7

  • Zondag 20 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19.30 uur: Zaaldeuren open
  • 20.30 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Overal waar de Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 verschijnt, worden harten veroverd! Zij overtuigen het publiek met hun Vocal Play waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat! Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

Frietje Baxbier met Stoof

Frietje Baxbier met Stoof

Begin je avond goed met een heerlijk portie stoof (vlees of vega) in Groninger Baxbier met groentes van het seizoen, frieten en mayonaise. Bestel hier jouw portie stoof (€ 13,50).

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Boek hier je toetje.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren!

Extra informatie

Extra informatie

Het concert van Naturally 7 is wegens promotionele verplichtingen in het buitenland verplaatst van 21 oktober 2018 naar 20 oktober 2019. Concertbezoekers zijn geïnformeerd.

Tegenwoordig hebben ze bekende fans zoals Michael Bublé (voorprogramma tijdens drie wereldtournees), Coldpay (het nummer Fix you staat op het repertoire), Quincy Jones (die ze “de beste a-capellaband noemde”), Herbie Hancock (luister naar hun H. Hancock-medley). Het repertoire van Naturally 7 is een mix van eigen composities en coverversies.

Dit jaar vieren ze hun 20e verjaardag. Dit wordt gevierd met nieuwe releases en remixes van beroemde hits (zoals Wall of Sound). Ze namen deel aan het nieuwe tv-format van CBS The World’s Best. En natuurlijk: ze toeren over de hele wereld!

“Onovertroffen stemkunst. (…) een ware toevoeging tussen het gelikte Amerikaanse popgeweld wat de grote zalen aandoet.” – House of Reviews