MY BABY

MY BABY

MY BABY

  • Donderdag 30 september 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het lijkt alweer jaren geleden dat MY BABY bij ons in De Oosterpoort in Groningen stond…. En dat is het ook. Maar goed nieuws! De band komt weer en neemt een lading nieuwe songs mee. Muziek waar ze in de afgelopen twee jaar aan gewerkt hebben en die ze nu eindelijk op het podium ten gehore kunnen brengen.

Voor hun nieuwe liedjes hebben ze samengewerkt met o.a. de producer van de Chemical Brothers, dus dat belooft een dansbare, energiek avond!

MY BABY is een Nederlands / Nieuw-Zeelands trio dat roots gedreven hypnotiserende dance maakt dat bol staat van gospel en blues invloeden vermengd met oude folk melodiën. Voeg daar de rauwheid van 70’s funk, Afrikaanse woestijnblues, Marokkaanse gnawa, Indiase raga en een vleugje EDM bij en bedenk dan dat dit allemaal gespeeld wordt op gitaren en drums zonder toevoegingen van computers of samples.

Ze verspreiden hun psychedelische blues-trance-rave sinds 2012 onder een wereldwijd snel groeiend publiek dankzij spraakmakende optredens op gerenommeerde festivals zoals Glastonbury (VK), Isle of Wight (VK), Sziget (HU), Fusion (DE), Exit (RS ), Lowlands (NL) en Pinkpop (NL).

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.