Miss Montreal

Miss Montreal

+ support: R.A.T.

Miss Montreal

+ support: R.A.T.

  • Vrijdag 11 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20.00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Tweemaal een uitverkocht Ahoy is waarmee Miss Montreal dit voorjaar haar 15 jarig  jubileum viert en dat is na vele club- en theatertours, optredens op grote festivals als Pinkpop, Lowlands en concert at SEA, haar eigen festival ‘Bierpop’ en 15 jaar keihard werken een mooie kers op de taart te noemen. Maar daarna stopt het gelukkig niet en daarom duikt de sympathieke Hardenbergse dit najaar met haar band het land in met een uitgebreide tour waarmee ze Groningen ook aan doen.

Het succes van Miss Montreal begon met single Just a Flirt en wat volgde waren talloze hits als als Hoe (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet Scared Of Love (ft. Wulf). Momenteel is Miss Montreal behoorlijk op de Nederlandstalige tour en ook dat gaat haar bijzonder goed af. Achter Sanne staat een ijzersterke band en wie het vijftal al eens live aan het werk heeft gezien weet dat het speelplezier van het podium spat. wat elke keer weer een ijzersterke liveshow oplevert. Die dynamiek hebben we inmiddels ook al een aantal keren in De Oosterpoort mogen meemaken en wij kijken er dan ook naar uit om ze 11 november weer te mogen ontvangen!

R.A.T

R.A.T is een band bestaande uit Ralf Böggering, Axel Grunnekemeijer en Thijs Rensink. De drie jongens kennen elkaar van het conservatorium waarbij de passie en gedrevenheid voor muziek voorop staat. Met strakke, harmonische en aanstekelijke rock en vooral een hun eigen sound, die op classic rock is geïnspireerd, laten ze je opgaan in lang vervlogen rocktijden.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar