Micha Wertheim

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Zichzelf (reprise)

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Zichzelf (reprise)

  • Vrijdag 19 februari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 19 februari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Prikkelend, tergend, ontregelend en tegendraads

“Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.” (***** de Volkskrant)

De afgelopen tien jaar heeft Micha Wertheim er alles aan gedaan om het zijn publiek naar de zin te maken. Voor het publiek was dat fijn, maar was het ook een gelijkwaardige relatie? Precies. Daarom heeft Micha besloten dat hij deze keer de rollen om gaat draaien. Deze voorstelling maakt hij niet voor zijn publiek. U mag er bij zijn, u mag er een mening over hebben, maar val Micha er niet mee lastig want deze voorstelling speelt Micha Wertheim Voor Zichzelf.

“In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.”

★★★★★ NRC Handelsblad

“Geraffineerd kat-en-muisspel. Wertheim sart, treitert, tergt en daagt uit. Voor zichzelf is zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien.”

★★★★★ De Telegraaf

“Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.”

★★★★★ de Volkskrant

“Superieure Wertheim leidt publiek in zijn fuik. Deze idiote, ontregelende, treiterende en bizarre zoektocht naar zijn band met zijn publiek steekt fenomenaal in elkaar, kent briljante redeneringen, ontspoort magistraal en heeft een slot om te zoenen.”

★★★★★ Theaterkrant.nl

“Micha maakt een uiterst geraffineerde voorstelling. Een briljant opgezette verhandeling over kunst, leugen en waarheid.”

★★★★ Trouw