MEAU

MEAU

MEAU

  • Zaterdag 30 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

MEAU heeft een bijzondere plek weten te bemachtigen in de muziekindustrie. Ze was afgelopen jaar de meest gestreamde vrouw in de Benelux. Haar liedjes zijn gevoelig, dansbaar, dromerig en catchy tegelijk. MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser.

In 2021 verscheen haar debuut-EP Kalmte, later dat jaar opgevolgd door de hitsingles Dat Heb Jij Gedaan, Blijven Rijden en Dans M’n Ogen Dicht (ism Racoon). MEAU won een Edison, 3FM Awards en een Buma Award. Na de release van haar met goud bekroonde debuutalbum ‘22’ en deelname aan Beste Zangers, staat MEAU te trappelen om in het najaar een vervolg te geven aan haar uitverkochte clubtour en sluit ze 2023 muzikaal af bij ons in De Oosterpoort.

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer