Martijn Kardol

Martijn Kardol

Welkom

Martijn Kardol

Welkom

  • Woensdag 12 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Streetfood Pop-Up gaat open
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 21.55 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

“Superieure verteltechniek”, aldus Theaterkrant in een viersterrenrecensie over zijn debuutprogramma Welkom. Dagblad van het Noorden deelde eveneens vier sterren uit en schreef: “Geraffineerd slim.”

Martijn Kardol won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een unicum. Met zijn debuutprogramma ‘Bang’ loste hij de verwachtingen moeiteloos in: de ene na de andere viersterrenrecensie én een nominatie voor de Neerlands Hoop 2018. Theaterkrant roemde zijn “zelfspot, hilarische observaties en superieure verteltechniek”.

In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

In Welkom blijkt dat de sociaal onhandige Kardol zich het liefst permanent in zijn eigen huis zou verschansen. Hij voelt zich wel thuis in deze tijd van zelfscankassa’s,
WhatsApp en online shoppen.Kardol weet je op prettige wijze deelgenoot te maken van zijn leefwereld waar nee zeggen geen optie is.

– De Telegraaf ★★★

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.