Mark Lettieri Group

Mark Lettieri Group

Mark Lettieri Group

  • Dinsdag 15 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Meestergitarist Mark Lettieri is expert in bijna elk genre van populaire muziek die er is. Als lead gitarist bij Snarky Puppy is hij een van de drijvende krachten achter het succes van de supergroep, maar onder zijn eigen naam weet Lettieri ook hoge ogen te gooien. Op volume 2 van zijn succesvolle Deep: The Baritone Sessions weet hij opnieuw de ene na de andere lage funky riff uit zijn baritongitaar te toveren. 

De veelzijdigheid van sympathieke gitarist, vaak gehuld in t-shirts van 70’s bands als Van Halen of Led Zeppelin, laat zich vooral zien in zijn samenwerkingen. Lettieri is sessiemuzikant bij een tal artiesten, van neo-soul icoon Erykah Badu en Kirk Franklin tot popidolen Snoop Dogg en Adam Levine. In 2018 bundelde hij zijn krachten met de Vulfpeck spin-off groep The Fearless Flyers, met Vulfpeck-vrienden Cory Wong en Joe Dart en drummer Nate Smith. Zeker een kijkje waard voor liefhebbers van instrumentele funk!

Line-up:

Jason Thomas: drums
Wes Stephenson: bas
Daniel Porter: keyboards
Mark Lettieri: bariton gitaar

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer