Marcus King

Marcus King

Marcus King

  • Dinsdag 5 juli 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Songwriter, gitarist, zanger en bandleider: Marcus King is het allemaal. De 25-jarige Grammy-genomineerde songwriter en artiest schakelt naadloos over van vuige rock naar soepele soul. Marcus staat al zijn halve leven op het podium en schrijft naar eigen zeggen “soul-influenced psychedelic southern rock”. Door eindeloos te toeren heeft hij met zijn bandleden een magische synergie opgebouwd. Samen creëren ze een zinderende, soulvolle eenheid.

El Dorado
Marcus Kings debuut solo album, El Dorado, stond bovenaan de Americana-radiohitlijsten en kreeg lovende kritieken van NPR, Rolling Stone, American Songwriter, dat hem omschreef als een “electrifying rock performer”. Marcus King blijft zijn snel veranderende en verrassende verhaal herschrijven, wat te horen is in de wijsheid van zijn teksten, diepe soulvolle vocalen en ongefilterde muzikaliteit die hij uitstraalt. Zodra Marcus King naar zijn gitaar grijpt en zijn strot openscheurt, blaast hij je omver!

Vrije zit- en staplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer