Marco Borsato

Marco Borsato

Thuis

Marco Borsato

Thuis

  • Zaterdag 7 april 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 7 april 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Het concert van Marco Borsato op 7 april is uitverkocht. De gastartiest is Elske DeWall.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Prijs per ticket € 53,50 (incl. € 4,50 servicekosten).  Het gaat om sta- en zitplaatsen. Kaartverkoop voor bezoekers in een rolstoel ook via Ticketmaster. Let op: begeleiders dienen ook een ticket te kopen.

Marco Borsato

Borsato zit, zoals dat heet, 27 jaar in het vak.  Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot; zo stond hij, sinds de opening in 2012, al twintig keer in de Ziggo Dome, negen keer in De Kuip, vijftien keer in het GelreDome, 20 keer in Rotterdam Ahoy en meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis in Antwerpen. Ook Martiniplaza is voor Marco geen onbekend terrein. Op 6, 7 en 9 april komt hij weer ‘thuis’ in het mooie Groningen voor een waanzinnige show!

Thuis

Tijdens de Thuis tournee, naar het gelijknamige album dat vanaf 17 november verkrijgbaar is, laten Borsato en band het publiek kennis maken met nieuw werk van het album Thuis. Op het nieuwe album staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema thuis zijn. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.” aldus Borsato.

Officiële website Marco Borsato

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

“Messcherp zingende Borsato verveelt geen moment”

Lees het volledige concertverslag op Volkskrant.nl

★★★★ Concertverslag Marco Borsato (Volkskrant)