Marcel Hensema

Marcel Hensema

Alles in de hens (Try out)

Marcel Hensema

Alles in de hens (Try out)

  • Woensdag 18 december 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Marcel Hensema klimt terug op de planken. Hij komt maar liefst vijf keer een bezoek brengen aan onze schouwburg met zijn nieuwe voorstelling Alles in de Hens.

Alles in de hens

Marcel Hensema (Hollands Hoop, Penoza) geeft het begrip conference een nieuwe inhoud en tovert een universum tevoorschijn waarin hij razendknap heen en weer schakelt tussen herkenbare types van wie je onvoorwaardelijk gaat houden.

Hij zingt, ontroert en laat je bulderen van het lachen met hilarische en hartverscheurende verhalen die zijn geboetseerd uit een mix van waarheid en verbeelding. Deze wervelende onemanshow laat zien waar het leven om draait; hete koffie, brandende moleculen en vurige liefde…

“Marcel Hensema is ontroerend en op een bepaalde manier groots.” (Theaterkrant)

“Een bijzondere belevenis: Geen toneel, geen kleinkunst, ja, wat eigenlijk wel? Laten we het houden op het kleine, volkomen eigen universumpje van Marcel Hensema. Het is de wereld in het klein. Maar het is wel de wereld.” (Dagblad van het Noorden)

Hazepeper of groentestoof

Hazepeper of groentestoof

Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke hazepeper met aardappelpuree en rode koolsalade of een vegetarische paddestoelen- en vergeten groentestoof. Bestel direct samen met je kaarten (€ 14,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Regie: Ola Mafaalani | Spel: Marcel Hensema | Tekst: Michiel Stroink | Techniek: Hendrik Walther