Manu Chao Acoustic

Manu Chao Acoustic

Acoustic trio

Manu Chao Acoustic

Acoustic trio

  • Maandag 6 mei 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 6 mei 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Zet de muziek van Manu Chao op en je verliest je meteen in een grenzeloze wereld waarin de muzikale ontdekkingsreiziger een kleurrijk palet van invloeden, variërend van reggae tot punk en van Latijns-Amerikaanse vibes tot Europese folk, op je los laat. De kenmerkende stijl van de Frans-Spaanse artiest en voorman van ‘Mano Negra’ weeft een verhaal van wereldwijde verbondenheid en dat is precies de vibe die je ook tijdens zijn liveoptredens voelt. Voeg daarbij het charisma en de ongeëvenaarde podiumpresence van de man zelf en de onvergetelijke hits als Bongo Bongo, Clandestino en natuurlijk Me Gustas Tú en je hebt het ultieme recept om de vreugde te vieren! Overigens zal Manu Chao, die nog altijd zijn thuisbasis heeft in Barcelona, zal ook een aantal nieuwe nummers laten horen uit zijn nieuwe album dat eind 2024 verschijnt.

Of zoals Manu het zelf zegt: “Er is heus niet alleen een toekomst in China… Ook al staat de wereld op zijn kop of heb je een leven vol vergissingen… “No solo en China hay futuro! Mundos al revés, ekivokadas vidas…”

Over Manu Chao
Manu Chao staat bekend om zijn meeslepende mix van ska, reggae, flamenco, salsa, rumba, hiphop, raï, dance, balkan beats, rock en punk. Met slechts enkele albums heeft hij de wereld veroverd en staat hij bekend als ‘de grootste superster van de derde wereld’. De wilde verhalen rond Manu Chao verhogen de mysterie rondom deze legendarische artiest. Van zijn anarchistische begin met de band Mano Negra tot het invloedrijke solodebuut “Clandestino” – zijn reis is gevuld met avontuur en onvoorspelbaarheid. Als straatpoëet en vrijbuiter heeft hij met zijn unieke stijl een blijvende indruk achtergelaten.

 

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

Play Manu Chao’s music, and you’ll immediately lose yourself in an boundless world where the musical explorer unleashes a vibrant palette of influences, ranging from reggae to punk, and from Latin American vibes to European folk. His distinctive style weaves a tale of global connectedness, and that’s precisely the vibe you feel during his live performances. Add to that the charisma and unparalleled stage presence of the man himself, along with the unforgettable hits like “Bongo Bongo,” “Clandestino,” and, of course, “Me Gustas Tú,” and you have the ultimate recipe to celebrate joy!