Malford Milligan & The Southern Aces

Malford Milligan & The Southern Aces

Malford Milligan & The Southern Aces

  • Vrijdag 21 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met beroemde souliconen van weleer. Zo schreef AltCountry: “Als Milligan zijn mond opendoet dan vraag je je even af of Otis Redding weer onder de levenden is. Of Eddie Hinton. Of Solomon Burke.” In november 2021 was hij een van de smaakmakers op de downtown-editie van TakeRoot. Alle reden dus om hem terug te halen naar De Oosterpoort.  

Milligan groeide als zwarte albino op in een gesegregeerd Texas, waar hij zijn stem vond in de soul en blues. Over de raciale kwesties en de uitsluiting die hij ervoer gedurende zijn jeugd sprak hij zich nooit openlijk uit, maar de opkomst van Black Lives Matter legde pijnlijke herinneringen bloot. Op zijn meest recente album I Was A Witness en tijdens de gelijknamige tour deelt Milligan deze verhalen met het publiek. “Verpletterend mooi.” (Bluestown Music)

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer