Maaike Ouboter

Maaike Ouboter

support: Reindier

Maaike Ouboter

support: Reindier

  • Woensdag 27 mei 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 27 mei 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Doordat haar album opnames langer duurden dan voorzien, is het concert van Maaike Ouboter uitgesteld en verplaatst van zondag 1 februari naar woensdag 27 mei.

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Maaike Ouboter veroverde vorig seizoen de tweede plaats in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Haar eerste optreden in dat programma deed de jury – en de rest van Nederland – de adem in de keel stokken. Het nummer dat ze daar zong, ‘Dat Ik Je Mis’, heeft inmiddels zeven miljoen YouTube views, Maaike ontving een gouden plaat voor het nummer en ze heeft een uitverkocht Paradiso op haar naam.

In 2015 verscheen haar debuutalbum, waarop producer Joost Zweegers (Novastar) haar prachtige stem en teksten alle ruimte geeft en Maaike de muziek inkleurt als een moderne Françoise Hardy. Dit is natuurlijk genoeg reden voor een aansluitende clubtour langs de Nederlandse popzalen en gelukkig komt Maaike ook naar Groningen!

Support: Reindier
Reindier maakt een mix van pop met een vleugje folk, een lepel elektronica, een beetje theater en een groot deel emotie, oftewel een nieuw geluid. Melancholische zang, experimentele instrumenten en confronterende teksten: dat is Reindier. Op het podium hoort Reindier thuis, toont hij zich van zijn meest kwetsbare kant en maakt hij zijn publiek aan het lachen. Op 27 mei is Reindier de support van Maaike Ouboter.

Website Maaike Ouboter