Lunchconcert

Lunchconcert

Susanne Weber (sopraan) & R. Kok (piano)

Lunchconcert

Susanne Weber (sopraan) & R. Kok (piano)

  • Woensdag 18 maart 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 18 maart 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Susanne Weber en Roele Kok

Gratis klassieke lunchconcerten
Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten. De lunchconcerten worden georganiseerd i.s.m. het Noord Nederlands Orkest en het Prins Claus Conservatorium. Aanvang 12.00 uur, toegang gratis , reserveren niet nodig.

Een Romantische Impressie

Susanne Weber en Roele Kok brengen u vanmiddag een korte reis door de romantische periode, we starten met de Duitse Romantiek en eindigen via de Fransen bij de Engelsen. Elk land heeft duidelijk zijn eigen ideeën over deze periode.

R. STRAUSS               die Nacht
F. LISZT                      die Loreley
A. ZEMLINSKY            Liebe Schwalbe

E. CHAUSSON             le Colibri
G. FAURÉ                    Au bord de l’eau
H. DUPARC                 Chanson Triste

R. QUILTER                 Weep you no more
I. GURNEY                   Sleep
S. BARBER                  Crucifixion

Susanne Weber is geboren en opgegroeid in Enschede. Zij heeft gestudeerd in Groningen en Zwolle, waar zij in 2013 aan het ArtEZ-conservatorium haar bachelorsdiploma klassieke zang heeft behaald.In haar jongere jaren was zij finaliste in het Christina Deutekom Junior Concours en zong zij in het bekende kinder- en jeugdkoor Multiple Voices onder leiding van Lucy Oude Elferink. Susanne volgt lessen bij Claudia Patacca en Harry van Berne en heeft lessen gevolgd bij o.a. Riekje Bakker, Elena Vink en Marcel Reijans. Zij nam deel aan workshops en masterclasses van o.a. Andreas Schmidt, de King’s Singers, Barbara Hannigan en Johannette Zomer. Susanne zingt op projectbasis mee met semiprofessionele en professionele kamer-, opera-, oratoria- en symfonische koren onder leiding van o.a. Klaas Stok, Jan Willem de Vriend, Gijs Leenaars, Wiecher Mandemaker en Daniel Reuss.

Susanne heeft diverse malen opgetreden als solist in liedklasprojecten onder leiding van Marien van Nieukerken en treedt ook op bij verschillende dirigenten en orkesten. Op het moment maakt zij deel uit van een nieuw zeskoppig vrouwenensemble EVA. Het repertoire bestaat onder andere uit prachtige werken van A. Wissink, J. Golle, R. Schumann en F. Poulenc.

Website: www.susanneweber.nl