Lucky Fonz III

Lucky Fonz III

Clubtour 2022

Lucky Fonz III

Clubtour 2022

  • Donderdag 19 mei 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
De Amsterdamse singer-songwriter Lucky Fonz III is onder andere bekend van zijn nummers Ik heb een meisje en Ik ben een sukkel. Daarnaast was hij maandelijks te zien bij het tv-programma De Wereld Draait Door. In 2022 gaat Lucky op clubtour door heel Nederland en op 19 mei staat hij in De Oosterpoort! 

Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens keert Lucky Fonz III in 2022 terug naar de clubzalen van Nederland. Zijn shows staan bekend om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes met eigenzinnige teksten, humor en af en toe een stukje ontroering. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) op basis van zijn livereputatie Lucky uit tot een van de invloedrijkste artiesten.

In 2022 verschijnt zijn nieuwe album Hemellichamen, een indrukwekkende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes. Het is melancholisch, een tikkeltje extatisch, soms hartverscheurend, maar ook hilarisch. Naast zijn nieuwe werk speelt Lucky nummers van zijn vorige albums als In Je Nakie en Multimens. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren iedereen is welkom!