Lucky Fonz III + support: Kubilay Kaya

Lucky Fonz III + support: Kubilay Kaya

Clubtour 2022

Lucky Fonz III + support: Kubilay Kaya

Clubtour 2022

  • Donderdag 19 mei 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.30 uur: Restaurant The Mix open
  • 20.00 uur: Aanvang programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
De Amsterdamse singer-songwriter Lucky Fonz III is onder andere bekend van zijn nummers Ik heb een meisje en Ik ben een sukkel. Daarnaast was hij maandelijks te zien bij het tv-programma De Wereld Draait Door. In 2022 gaat Lucky op clubtour door heel Nederland en op 19 mei staat hij in De Oosterpoort! Na zijn succesvolle theatertournees en geweldige festivaloptredens keert Lucky Fonz III in 2022 terug naar de clubzalen van Nederland. Zijn shows staan bekend om de bijzondere combinatie van prachtige liedjes met eigenzinnige teksten, humor en af en toe een stukje ontroering. Niet voor niets riep 3voor12 (VPRO) op basis van zijn livereputatie Lucky uit tot een van de invloedrijkste artiesten.

Zijn nieuwe album Hemellichamen uit 2022 is een indrukwekkende verzameling van schitterende Nederlandstalige liedjes. Het is melancholisch, een tikkeltje extatisch, soms hartverscheurend, maar ook hilarisch. Naast zijn nieuwe werk speelt Lucky nummers van zijn vorige albums als In Je Nakie en Multimens. Jong, oud, ondersteboven of achterstevoren iedereen is welkom!

Support: Kubilay Kaya 
Kubilay Kaya vraagt zich af waarom hij in de liefde stééds dezelfde fouten maakt. Op het nieuwe album Slecht Alleen componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en 80’s  synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.