Lee Fields

Lee Fields

Lee Fields

  • Zondag 22 oktober 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Lee Fields is een legendarische soulzanger die al meer dan vijf decennia lang zijn stempel drukt op de muziekwereld. Met zijn krachtige stem en dynamische podiumuitstraling heeft hij een reputatie opgebouwd als een van de beste live performers in de soul- en funkscene. Zijn muziek combineert klassieke soul met moderne invloeden, en zijn optredens zijn een explosie van energie en emotie. Als je Lee Fields live ziet optreden, ervaar je niet alleen de opwindende muziek, maar ook de passie en toewijding die hij in elk nummer legt.

Naast zijn solocarrière heeft Lee Fields ook samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, waaronder Kool & The Gang, Martin Solveig en Sharon Jones & The Dap-Kings. Met zijn indrukwekkende staat van dienst kunnen we stellen dat we 22 oktober een levende legende ontvangen in De Oosterpoort!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer