Kommil Foo

Kommil Foo

Schoft

Kommil Foo

Schoft

  • Zaterdag 16 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 16 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

‘Schoft’ is een splinternieuwe voorstelling van Kommil Foo. Dat betekent een show van wereldniveau in het Nederlands, zwarte romantiek van het hoogste kaliber en maximale ontroering met minimale middelen, aldus de verzamelde pers na de première van hun vorige voorstelling ‘Het Bestand’. De Vlaamse broers Walschaerts maken al ruim een kwart eeuw cabaret, zoals niemand anders dat doet: ontroering, hilariteit, virtuoze muzikaliteit en pakkende beelden vechten om voorrang. Lachen of huilen? Dat is de vraag. “Het is moeilijk om onberoerd de zaal te verlaten. Door de mooie mix van verhalen, liedjes en visueel spektakel word je op alle fronten bediend en is er ook nog wat om thuis over na te denken.” (Trouw over hun voorstelling ‘Breken’)

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“Een toonbeeld van theatrale balanceerkunst, waarin hoogst lachwekkende verhaaltjes, dialoogjes, een zingzegnummer over een oversekste prins en een handvol visuele effecten wonderbaarlijk goed samengaan met de soepel strelende liedjes die al vanaf hun beginjaren een van hun specialiteiten vormen.”

★★★★ NRC

“Kommil Foo biedt troost tegen regen en kou”

★★★★ de Volkskrant

“De broers stralen kracht, klasse en grandeur uit”

★★★★ het Parool

“Wie Kommil Foo nog niet kent: ga erheen en laat je onderdompelen in de warme gloed van vakbekwaam meesterschap.”

★★★★★ 8weekly

“Kommil Foo prikkelt de verbeelding”

★★★★ Theaterkrant

regie: Ineke Nijssen en Walter Janssens • tekst, spel en muziek: Mich en Raf Walschaerts