Klapstoel Kabaret – deel 1

Klapstoel Kabaret – deel 1

Ronald Snijders en Anne Neuteboom

Klapstoel Kabaret – deel 1

Ronald Snijders en Anne Neuteboom

  • Zaterdag 4 juli 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Voorstellingen samengevoegd

Door de ruimte die is ontstaan vanwege de versoepeling van de maatregelen worden de twee voorstellingen van Ronald Snijders en Anne Neuteboom samengevoegd tot één voorstelling om 20:30 uur, met meer publiek. Iedereen met een kaartje voor de voorstellingen van 19:00 uur of 21:30 uur kan naar de voorstelling van 20:30 uur.

Neem je eigen klapstoel mee naar De Oosterpoort en geniet iedere zaterdagavond in juli van live cabaret.  Tijdens een avondje Klapstoel Kabaret kun je genieten van twee cabarettalenten per keer. De serie wordt afgetrapt door Ronald Snijders en Anne Neuteboom.

Ronald Snijders
Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. Eerder maakte hij Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

Anne Neuteboom
Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), het regent sterren in haar recensies en ze werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar laatste programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

 

Summerstage

Summerstage

Deze voorstelling is onderdeel van Summer Stage, ons zomerprogramma vol theater en muziek. Van klassiek en cabaret tot toneel en muziek. Bekijk het hele programma hier.