Je kind lijkt stommer op een brommer 12+

Je kind lijkt stommer op een brommer 12+

Meeuw jonge theatermakers

Je kind lijkt stommer op een brommer 12+

Meeuw jonge theatermakers

  • Dinsdag 31 januari 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 31 januari 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

In deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van een rookmachine en een stroboscoop.

Beeldende, fysieke voorstelling
Welkom in de wereld van kinderachtige vaders, pubers in een midlifecrisis en moeders in hun tweede jeugd. Acht jonge acteurs spelen met hun ouders een beeldende, fysieke voorstelling die gaat over hoe je leert leven. En van wie je dat leert. Laat je meevoeren in het chaotische leven van kinderen die het beter weten en ouders die het spoor bijster zijn: twee generaties die hartstochtelijk rondrazen tussen vroeger, nu en later.

“Hoe verschillend de verhalen ook zijn, het belangrijkste voor iedereen is: be your own kind of beautiful! De levenslust spat eraf bij de jongeren. Ze willen ‘alles eruit halen wat erin zit’, zegt een van hen tijdens de voorstelling.” – Jelle Terwal (Friesch Dagblad, 2016)

Recensie Friesch Dagblad

“Wat een talent onder deze jonge acteurs én hun ouders. De laatsten zullen na deze tour vermoedelijk terugkeren naar hun bureaus en kantoren, maar voor de groep jonge spelers ligt dat anders. De wereld ligt aan hun voeten. Alles is nog mogelijk. Wat een geluk.” – Kirsten van Santen (Leeuwarder Courant, 2016)

★★★★ Recensie Leeuwarder Courant