Kevin & The Animals – On Tour

Kevin & The Animals – On Tour

+ support: Momi

Kevin & The Animals – On Tour

+ support: Momi

  • Zaterdag 2 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:15 uur: Deuren open
  • 20:00 uur: Aanvang programma
  • 22:30 uur: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 2 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

EXTRA MIDDAGSHOW

De avondshow van Kevin, alias ‘slow flow animal’, is helemaal uitverkocht. Wel is er nu een extra show bijgeboekt en daar zijn nog kaarten voor verkrijgbaar!

Klik hier voor alle info en tickets. 

Kevin sleepte dit jaar een Edison binnen in de categorie hiphop. De jury roemde zijn kenmerkende ‘slow flow animal’-sound en noemde zijn laatst album Animal Stories beestachtig goed waarop hij “als een muzikale kameleon schakelt tussen een keihard rapcouplet, verrassende melodieuze bruggetjes en een aanstekelijk zangtrefrein.” De nummers op het album zijn stuk voor stuk juweeltjes en het is dan ook niet voor niets dat ook deze op de eerste plaats van de albumcharts terechtkomt. Iets wat hem overigens voor de derde keer op rij lukt, want ook voorgangers Lente (2018) en Vrij (2019) kwamen binnen op de toppositie.

De in Rotterdam geboren en getogen rapper van Nederlandse/Britse afkomst, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken en rapt voornamelijk in de verhalende vorm. Hij schetst met woorden een beeld van hoe hij het leven om zich heen ziet en over wat hij zelf mee maakt. Zijn samenwerkingen met o.a. Frenna, Ronnie Flex, Hef, Lijpe en Yade Lauren haalden reeds miljoenen streams en daarmee kunnen we stellen dat Kevin zijn stempel flink gedrukt heeft op de scene en wij kijken dan ook uit naar zaterdag 2 oktober wanneer Kevin met zijn band ‘The Animals’ naar Groningen komt voor een show in de Kleine Zaal.

Support: MOMI
De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. De titel van de aanstaande debuut-EP zegt het al: dit is rauw. ‘’Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.’’ De EP is echte authentieke hiphop met een touch van R&B, zoals Momi het zelf omschrijft.

Eerder al stond Momi meermaals als featuring op andere albums. Zo staat hij op ‘Ver Voor Die Money’ en ‘Stack Die Money’ op het album ‘Kleine Versnelling’ van Kevin. Een logische stap naar het podium als support bij Kevin dus!

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.