Kensington

Kensington

+ support: Yasmine

Kensington

+ support: Yasmine

  • Zaterdag 3 maart 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 3 maart 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

UITVERKOCHT!

Extra informatie

Extra informatie

Voor het concert van Kensington zijn de kaarten verkocht op naam. Wanneer kaartjes door iemand anders dan deze hoofdkoper worden gebruikt, dan moet deze een kopie van het paspoort of de identiteitskaart van de hoofdkoper kunnen meenemen. Op die manier kan je toch naar binnen, als je kaartjes hebt gekregen bijvoorbeeld of van iemand hebt over genomen.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Let op: vrije sta- en (een beperkt) aantal zitplaatsen.

De Utrechtse band Kensington op 3 maart naar De Oosterpoort in Groningen!

Na verschillende platina singles en albums, tien uitverkochte Ziggo Dome concerten, een uitverkochte Europese tournee én het winnen van meerdere awards gaat de band terug naar waar het succes voor hen begon. Zanger Eloi Youssef legt uit: “Het is fantastisch dat we de afgelopen jaren zoveel grote shows hebben mogen spelen. We zijn daar heel trots op, en we zijn dat nog lang niet zat, maar het staat ook al langer op ons verlanglijstje om weer in de Nederlandse clubs te spelen.” Gitarist Casper Starreveld vult aan: “Dit zijn de zalen waar we eerder veel gespeeld hebben. Deze tour is óók voor de fans: die van het eerste uur, maar ook de mensen die vorige week zijn ingestapt. Dit is de kans om ons in een wat intiemere setting te zien.”

Ziggo Dome
Voordat Kensington de clubs weer induikt, staan er in november nog vijf uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op het programma. Het is het derde jaar op rij dat de Utrechtse band een serie uitverkochte concerten doet in de Amsterdamse zaal. Drummer Niles van den Berg: “Uiteraard hebben we ook erg veel zin in die Ziggo Dome shows. We zijn dankbaar dat we nu op een punt zijn in onze carrière waarin we beide kunnen doen: arena’s en clubs. Allebei op hun eigen manier speciaal.”

Control
Eind vorig jaar bracht de band haar vierde album ‘Control’ uit. Op het album – dat binnen kwam op #1 in de hitlijsten – staan hitsingles ‘Do I Ever’, ‘Sorry’ en meest recente single ‘Bridges’. De video van ‘Bridges’ werd opgenomen in Berlijn en Parijs tijdens de Europese tour eerder dit jaar.

Website Kensington

Voorprogramma: Yasmine
Yasmine speelt garagepop. Het rammelt, doet pijn aan de oren en zit nog maanden in je hoofd. De band is opgericht in 2016 door frontman Kevin van Moorsel waarna hij Dan Huijser op drums en Eszl de Vois op bas en pedalendans heeft gestrikt. De tweede single “Tiny Bubbles” van de debuut EP ‘Honey’ is net uit en begin 2018 komt er nieuwe muziek aan. De band is pas één jaar oud en heeft al veel shows gespeeld in onder andere Paradiso, Vera & Patronaat. Verwacht psychedelischie, poppy liedjes met een rauw randje.

 

“Niet alleen in de zaal, maar ook op de eerste rang en tweede rang zit plekken stonden de fans mee te springen. De band eindigde de show met het nummer St. Helena en we kunnen weer zeggen dat we er heel erg van genoten hebben!”

Lees hier het volledige concertverslag.

Concertverslag Artiestennieuws