Keb’ Mo’

Keb’ Mo’

Keb’ Mo’

  • Zaterdag 17 april 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De levende blueslegende Keb’ Mo’ beschikt naast zijn virtuoze, smaakvolle gitaarspel ook over een prachtige, lenige stem. Hij versmelt onder andere soul, jazz en blues tot een organisch geheel.

Keb’ Mo’ haalt zijn inspiratie uit de ouderwetse countryblues stijl, maar houdt zijn geluid eigentijds met vleugjes soul, funky grooves en folksy storytelling. Met zijn akoestische, elektrische en slidegitaarvaardigheden weet hij op elk moment de goede sound te bereiken en blijft hij zijn publiek verrassen!

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Keb’ Mo’ verplaatst van 9 november is verplaatst naar 17 april 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

“Het geluid is fantastisch, de lichten zijn uitstekend afgestemd en de sfeer is intiem, intens en uitgelaten. Met zijn pakkende performance weet hij de aandacht van het publiek al razendsnel beet te pakken om het vervolgens zo’n anderhalf uur niet meer los te laten.” – lees hier de complete recensie van Blues Magazine

Enkel vrije zitplaatsen beschikbaar