Karsu

Karsu

Clubtour 2022

Karsu

Clubtour 2022

  • Zaterdag 22 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Zangeres en pianiste Karsu maakte afgelopen najaar tijdens het tv-programma Beste Zangers een verpletterende indruk. Op social media regende het complimenten en ook mensen die nog nooit van Karsu gehoord hadden, waren overdonderd. Wat een stem! Wat een uitstraling!

De afgelopen jaren maakte Karsu naam met haar unieke Engels- en Turkstalige blend van pop, jazz en world. Haar tweede album Colors werd bekroond met een Edison en ook haar meest recente plaat Karsu (2019) kreeg juichende recensies. Voor 2020 stond een wereldtour op het programma, waarbij ze onder meer Amerika, Canada en Rusland zou aandoen. De uitbraak van COVID-19 gooide roet in het eten, maar Karsu zat allesbehalve stil.

Ze verzorgde een livestream vanuit De Doelen, deed een Empty Concertgebouw Session en startte haar eigen kookprogramma op 24Kitchen: Karsu’s Turkse Keuken. Afgelopen najaar stal Karsu zoals gezegd de show in Beste Zangers. Haar talent, veelzijdigheid en spontane persoonlijkheid werden breed omarmd door de kijkers. De liedjes uit het razend populaire tv-programma bundelde ze op een album, dat direct hoog binnenkwam in de Album Top 100.

Haar concert in december 2021 in De Oosterpoort kon vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, maar op zaterdag 22 oktober 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren. Grijp je kans om Karsu live te ervaren!

“Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit.”
– de Volkskrant ****

Verplaatst

Vanwege de coronamaatregelen is het concert van Karsu verplaatst van donderdag 16 december naar zaterdag 22 oktober 2022. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Kaartkopers zijn via de mail geïnformeerd.

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via via The Fork.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer