Joris Teepe presents: NYCTG

Joris Teepe presents: NYCTG

Joris Teepe presents: NYCTG

  • Dinsdag 14 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Joris Teepe, jazz-contrabassist en hoofd van de afdeling jazz van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, presenteert ook dit seizoen: New York Comes to Groningen. Ontmoet top jazzmusici uit New York, die als gastdocent verbonden zijn aan het Prins Claus Conservatorium. Voor een lage prijs genieten van top muzikanten! De line-up is nog niet compleet, maar we mogen al aankondigen dat Sheryl Bailey voor u zal spelen.

Sheryl Bailey

Als leider heeft Sheryl Bailey wereldwijd getoerd, onder meer in de VS, Canada, Europa, Australië en Hong Kong, met projecten als de Sheryl Bailey 3, de Sheryl Bailey 4, The Electric Ladyland Project en Plucky Strum. Ze heeft 11 veelgeprezen releases als leider. Haar laatste is Departure (Whaling City Sound), met basmeester Harvie S. Bailey heeft getoerd en opgenomen met verschillende gerenommeerde artiesten en groepen, waaronder het Anat Cohen Tentet, Richard Bona, David Krakauer’s Ancestral Groove, Abraham Inc. en Irene Cara, en vele anderen. Als docent is ze sinds 2000 professor gitaar aan het Berklee College of Music.

 

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer