Joost Zwagerman – Kennis is geluk

Joost Zwagerman – Kennis is geluk

Geannuleerd

Joost Zwagerman – Kennis is geluk

Geannuleerd

  • Donderdag 20 november 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 20 november 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

De voorstelling ‘Kennis is geluk’ van Joost Zwagerman is vanwege gezondheidsredenen helaas geannuleerd. We nemen contact op met iedereen die kaarten heeft gekocht en gereserveerd.

Waarom was het honderd jaar geleden in New York verboden om een schilderij van een bokswedstrijd in een museum te tonen? Wat is het geheim van Vermeers ‘Brieflezend meisje aan het venster’? Wat is het griezeligste kunstwerk ter wereld? Hoe vereeuwigde schilder Jan van Eyck zes eeuwen geleden het ultieme huwelijksgeluk? Joost Zwagerman onderneemt in de voorstelling ‘Kennis is geluk’ – vernoemd naar zijn succesvolle boek over kunst – een reis door honderd jaar Amerikaanse en zeshonderd jaar Europese kunst. En dat in het tempo en met de passie die kijkers van De Wereld Draait Door van hem kennen.

“Joost Zwagerman maakt indruk met een levendig college moderne kunst. Kwiek over het podium stappend pakt hij de zaal in met mooie verhalen.”

de Volkskrant

“Een gelukkig makende voorstelling bomvol verhalen over kunst, door Joost Zwagerman verteld op dezelfde ‘weergaloze manier als in De Wereld Draait Door”

Nu.nl

“…niemand praat zo ademloos en bevlogen over kunst als Joost Zwagerman. Breed uitwaaierend bewijst hij: kennis ís geluk.”

Veronica Magazine