Johan Goossens

Johan Goossens

Vlam

Johan Goossens

Vlam

  • Zaterdag 22 december 2018
  • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:15: Stadsschouwburg gaat open
  • 20:00: Zaaldeuren open
  • 20:15: Aanvang voorstelling
  • 21:45: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Vieze verhalen en mooie liedjes (16+)

Het vuur van de liefde, de passie, en natuurlijk: seks. Daarover gaat de nieuwe show van Johan Goossens. En waar je het over seks hebt, heb je het natuurlijk over schaamte. Daarom deed hij zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Toen een paar voorzichtige avonden in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend dat hij niet meer terug kan. Hij vindt het ook belangrijk: ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen.’

Tromp Eten & Drinken

Tromp Eten & Drinken

Uw bezoek aan De Oosterpoort helemaal compleet maken en starten met een heerlijk diner of snelle maaltijd voorafgaand aan het concert of de voorstelling?
Meer informatie en reserveren

Persoonlijk en kwetsbaar. Over seks en over schaamte. Over man- vrouw verhoudingen. Over homo’s en hetero’s en je plek in de maatschappij. En natuurlijk over de liefde. Vol vieze verhalen en mooie liedjes.

 

“Een prachtige voorstelling. (…) Knap is dat Goossens’ verhalen over dickpics en darkrooms nergens oppervlakkig worden. (…) Bovendien staan alle grappen in de voorstelling ten dienste van Goossens’ persoonlijke en geëngageerde verhaal over seksualiteit. Eerlijk, grappig en ontroerend.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Een mooie mengeling van intieme verhalen, fijngevoelige liedjes en intelligente grappen.”

★★★ Trouw

“Goossens heeft geen voorstelling over seks gemaakt, of over homoseksualiteit. ‘Vlam’ gaat over schaamte. En over hoe onterecht die is.”

Het Parool

“Een mooie mengeling van schaamteloosheid, warmte en ironie.”

★★★★ Theaterkrant

“Een radicale openheid die je zelden ziet”

★★★★ Cabaret.nl