Joep Onderdelinden

Joep Onderdelinden

Dus...

Joep Onderdelinden

Dus...

  • Dinsdag 4 februari 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 4 februari 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Innemende verhalenverteller
Rasentertainer Joep Onderdelinden verblijdt de wereld met zijn medicijn tegen de crisis: een gloednieuwe show. En hij heeft er zin in! Uiteraard staat ‘DUS…’ bol van de herkenbare, hilarische en ontroerende anekdotes, natuurlijk beweegt Joep zich weer zoals alleen hij dat kan. Vanzelfsprekend bestrijkt zijn mimiek weer alle registers en hij gaat zelfs (op veler verzoek) meer zingen. Maar, als kers op de taart, is er ook iedere avond een speciaal gastoptreden van Postbode Siemen.

Open podium
Postbode Siemen organiseert een Open Podium waarbij hij een talent uit Groningen en omgeving de kans geeft zijn of haar kunsten te vertonen tijdens de voorstelling.

Kijk hier naar Siemen’s oproep!

Heb jij een ongekend talent en wil je dit graag tonen tijdens Siemen’s Open Podium? Meld je dan zo snel mogelijk aan via info@opsb.groningen.nl o.v.v. Postbode Siemen. 
Postbode Siemen selecteert vervolgens de winnaar die zijn of haar kunsten mag vertonen tijdens de voorstelling op 4 februari. Er is ruimte voor één act van ongeveer 5 minuten.

‘Dus gaat ‘Dus…’ over de crisis, geluksmomenten als de eerste tongzoen en de eerste zaadlozing, de hype rondom de Toppers (met een rake Froger- en Jolingparodie in het meezinglied ‘Je bent de twitter van je eigen leven’) , de commentaarstem van de tv-show So you think you can dance en nog een handvol andere onderwerpen – niet altijd even opzienbarend, maar doorgaans smeuïg opgedist en plastisch verteld.’

★★★ NRC Handelsblad door Henk van Gelder