Joe Buck

Joe Buck

+ support: Kathleen Regan

Joe Buck

+ support: Kathleen Regan

  • Dinsdag 15 maart 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 15 maart 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Testen voor toegang

We zijn blij dat we dit concert door kunnen laten gaan, maar om dit te kunnen doen zijn we genoodzaakt iedereen vanaf 13 jaar en ouder te vragen om bij binnenkomst een negatieve testuitslag te tonen.

1) Maak een afspraak bij Testen voor Toegang
2) Test jezelf gratis en ontvang je testresultaat
3) Zet je negatieve testresultaat om in een QR-code in de CoronaCheck-app
4) Op de avond van event laat je deze QR-code samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot het event.
Klik hier voor meer info.

Recent corona gehad? Bij Testen voor Toegang wordt met antigeentesten getest, hiermee is de kans erg klein dat je na isolatie nog positief test. Deze testen zijn namelijk minder gevoelig dan een PCR-test en zal alleen positief worden als je nog veel virus bij je draagt en dus nog besmettelijk bent.

Puur en recht uit het hart geschreven: dat zijn de prachtige liedjes van Joe Buck. Dit najaar is de 25-jarige singer-songwriter te zien als jongste kandidaat bij het tv-programma Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzet om nummers van en voor zijn medekandidaten te vertolken. Tijdens het concert in De Oosterpoort speelt Joe samen met zijn band de songs van zijn in 2020 verschenen debuutalbum White Roses, van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Emotie en eerlijkheid vormen de rode draad in de liedjes van Joe Buck. Dat was al zo bij zijn eerste hit, The Way You Take Time, een nummer dat te horen was in een reclamecampagne van een grote landelijke supermarkt én in de Nederlandse speelfilm Singel 39. Maar luister bijvoorbeeld ook eens naar de titeltrack van het eerdergenoemde White Roses, een ontroerende ode aan zijn ouders en zijn oudere broer, die kort na de geboorte overleed en die Joe dus nooit heeft gekend. Ook met zijn nieuwste releases grounded en het Nederlandstalige wat als laat Joe zien hoe hij de kunst verstaat je recht in je hart te raken.

Nieuwe datum

Joe buck in De Oosterpoort is verplaatst van 26 november naar 15 maart. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard gewoon geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers hebben per mail bericht gehad.

Het verhaal achter de liedjes
Joe vertelt graag over zijn liedjes en wat hem dreef om ze te schrijven. Tijdens zijn shows is dit ook altijd een belangrijk onderdeel. In het najaar van 2019 tourde hij voor het eerst door Nederland tijdens zijn uitverkochte The Way You Take Time-tour, die hem onder meer naar Simplon bracht. In november komt Joe Buck opnieuw naar Groningen, ditmaal naar De Oosterpoort, waar het in de intimiteit van de binnenzaal genieten geblazen wordt.

Support: Kathleen Regan wordt de supportact van Joe Buck. Kathleen is een singer-songwriter uit Nashville. Ze maakt melodieën die zijn beïnvloed door Ierse/Folk muziek en niet zonder succes: Sinds 2020 heeft ze al meer dan 2,5 miljoen streams verzameld . In haar liedjes deelt ze een eerlijke kijk op zichzelf en de wereld. Met het succesvolle ‘Coast of Maine’ behaalde ze een finaleplaats in de International Songwriters Competition 2019 voor de categorie “Folk/Singer-Songwriter”.

Pure and straight from the heart: this description best encapsulates the beautiful songs by Joe Buck, the stage name of Dutch singer-songwriter Sjoerd de Buck. This fall, the 25-year-old singer will be wowing colleague and viewer alike in the television show Beste Zangers (Best Singers), where he will be performing his own warm and powerful renditions of songs made famous by his fellow contestants.

Emotion and honesty are a through-line in all his work. From his very first hit single, The Way You Take Time, to the title track of his 2020 debut album White Roses; a touching tribute to his parents and their firstborn, a baby boy who died during childbirth. His music touches the soul, and the heart.

During his concert at De Oosterpoort Joe will be performing songs from White Roses, highlights from Beste Zangers and new work.