Jerry Leger & The Situation

Jerry Leger & The Situation

Jerry Leger & The Situation

  • Donderdag 7 mei 2020
  • SPOT/Der Aa-theater, Akerkstraat 11
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Canadese singer-songwriter Jerry Leger brengt je een flinke portie rootsrock en countryfolk. Deze artiest mag Ron Sexsmith tot zijn fans rekenen, en dan mag je jezelf wel een kwaliteitssongwriter noemen. Scherpe gitaarriffs ondersteunen de bijtende zang van Leger die bij momenten sterke gelijkenissen vertoont met John Lennon en Bob Dylan. Welk nummer hij ook zingt, het gebeurt altijd vol overgave en energie. In de serie van TakeRoot presents concerten staat hij donderdag 7 mei samen met zijn band in het Der Aa-theater.

In 2017 verscheen het levendige album Nonsense And Heartache. Dit album bestaat uit twee platen. Op de eerste plaat staat een buitengewone mix van rauw opgenomen rock & roll, rockabilly en country. De tweede plaat bevat meer introspectief werk met wat meer traditionele americana. Op deze plaat, geproduceerd door Michael Timmins van The Cowboy Junkies, gaat Leger langs en door allerlei genres wat het beluisteren tot een spannende en gevarieerde reis maakt.

TakeRoot presents

TakeRoot presents

Roots, country en soortgelijke stromingen met respect voor het rijke Amerikaanse muzikale erfgoed. Bekijk hier alle TakeRoot presents concerten.

Uitsluitend sta plaatsen beschikbaar