Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

  • Donderdag 16 december 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit evenement op de geplande datum niet doorgaan.

We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. De kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, komen we er bij de kaartkopers op terug. Gezien de omvang van ons programma kan dat wel even duren. We vragen hiervoor om je geduld en hopen op je begrip.

Jeangu Macrooy vergaarde (inter)nationale roem toen hij in 2020 namens Nederland mee zou doen aan het Eurovisie Songfestival. Helaas werd de competitie uitgesteld. Dit jaar kreeg de zanger de kans om dan toch echt mee te doen aan het Songfestival met het nummer Birth Of A New Age. 

Maar natuurlijk kennen we Jeangu ook van de prachtige platen die hij uitbracht. Debuutalbum High On You (2017) bracht hem een nominatie voor een Edison Pop. Opvolger Horizon (2019) was een stap voorwaarts en bevat songs, variërend van pure popmuziek tot gospel. De zoekende jongen is een zelfverzekerde artiest geworden, die gedreven door nieuwsgierigheid en levenslust de wereld verkent  Op donderdag 16 december komt hij met een clubshow naar De Oosterpoort.

Birth of a New Age doet wat je van een uitgelaten Surinaams-Afrikaanse gospel hoopt: het geeft energie, het bezweert door herhaling, en het bruist.
de Volkskrant

“Eigenlijk klinken alle songs van deze man ontzettend lekker.”
OOR

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via via The Fork.