Jamai

Jamai

+ support

Jamai

+ support

  • Zaterdag 26 mei 2018
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 26 mei 2018
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Het concert van Jamai is helaas geannuleerd. In verband met televisie opnames in het buitenland is Jamai helaas gedwongen om zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren. Dit vindt hij zelf ontzettend jammer, in de eerste plaats natuurlijk voor alle fans die al een kaartje hadden aangeschaft. De shows in Mezz (Breda), TivoliVredenburg (Utrecht), De Oosterpoort (Groningen) en Doornroosje (Nijmegen) komen helaas te vervallen. De show in Paradiso Noord (Amsterdam) wordt verzet naar zondag 16 december. Hier zijn nog kaartjes voor te krijgen via www.paradi.so/Jamai. De bezoekers van de show zijn inmiddels geinformeerd.

Jamai terug met nieuwe album ‘Genoeg te Doen’

Een nieuw album van Jamai, maar niet zoals we hem kennen. Hier staat iemand anders achter de microfoon dan je denkt te kennen van tv. Hier moet je even de tijd voor nemen; hij is niet meer de jongen van 17 jaar die Idols won: “‘ik snap dat het beeld van toen nog bij veel mensen op het netvlies staat. Het was een bepalend moment voor mijn leven. Maar inmiddels zijn we wel vijftien jaar verder.”

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Genoeg Te Doen

Genoeg Te Doen is een luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare gezelligheid, maar vooral voor veel sfeer. Teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur. Thema’s: verlangen, verwerking, vertrouwen. ‘Dit is een pop-album. Het heeft niets te maken met de theaterproducties waarin ik speelde’. Er is een hoofdrol voor de piano, op de toetsen werden de meeste liedjes geboren. Elton John is een snel gemaakte referentie – Sam Smith ook.

‘Maar niet alles is autobiografisch’, legt hijzelf uit over zijn liedteksten. ‘Ik hoor, ik zie, ik lees, dat verwerk ik ook.’ En medeschrijver Matthijs de Ronden heeft ook een belangrijke inbreng gehad: ‘Hij had soms een half nummer, soms een zin. En daar borduurden we dan op voort. Soms was het er in 40 minuten, soms moesten we langer broeden, veel langer.’ Hij heeft nog Genoeg Te Doen. Dit is waar Jamai voor staat, maar bovenal waar hij naartoe wil. Het is wat hij speelt op zijn piano, waarmee hij op het podium gaat staan. Dit is de hele Jamai.

Website Jamai

Let op: vrije sta- en (beperkte) zitplaatsen.