Ilse DeLange

Ilse DeLange

Ilse DeLange

  • Maandag 4 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange een van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land, met succes wat reikt tot ver over de landsgrenzen. Hitsingles als I’m Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape zingt heel Nederland massaal mee.

DeLange werd daarnaast in 2014 met haar band The Common Linnets tweede tijdens het Eurovisie Songfestival, met een triple platina plaat en meerdere grote Europese tournees als gevolg. In 2019 kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma Sing Meinen Song, de Duitse versie van Beste Zangers. Dit volgde ze op met haar nieuwste album Changes, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Haar clubshows in het najaar van 2021 zullen dan ook niet alleen in het teken staan van haar mooiste hits, maar ook van haar nieuwste werken!

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Ilse DeLange verplaatst van 11 februari naar 4 oktober 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar