Het Toneelhuis- Abke Haring

Het Toneelhuis- Abke Haring

Unisono

Het Toneelhuis- Abke Haring

Unisono

  • Dinsdag 8 december 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 8 december 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Solo van een bijzondere verschijning in het theaterlandschap
Theatermaker en actrice Abke Haring speelde vorig jaar de sterren van de hemel in haar hoofdrol in ‘Hamlet vs Hamlet’ en ontving daarvoor de Theo d’Or. “Met een perfecte tekstbehandeling en een haast magnetische uitstraling weet zij, zelfs wanneer ze nauwelijks beweegt, alle aandacht naar zich toe te trekken”, schreef De Telegraaf (****1/2).
Nu maakt ze een solovoorstelling over menselijke patronen. De gezamenlijkheid en de eenzaamheid ervan. Vele stemmen die samen één klank vormen, verschillende mensen die hetzelfde voelen of meemaken. De eenzaamheid, de stilte, het onbekende, het samenvallen zonder dat je het weet van elkaar…

“Haring staat recht. Een tikkeltje herboren. Zo voel je je ook na deze voorstelling. Een tikkeltje herboren. Magie is het.” Lees hier de volledige recensie.

★★★★ Focus Knack

“Tekst, vorm en vertolking smelten samen tot een ervaring, die ook het publiek bezweert. Unisono is als een ritueel, geleid door een compromisloze voorgangster, waarvan de toeschouwers niet alleen getuige zijn maar mee in de dialoog worden getrokken. Met Unisono voegt Abke Haring een fascinerende solovoorstelling toe aan haar curriculum.”

★★★ Theaterkrant

“Er gebeurt weinig. Maar wat er gebeurt, is fascinerend – niet in de laatste plaats dankzij de in alles voelbare aanwezigheid van Haring, haar intensiteit en haar kraakheldere stem.” Lees hier de volledige recensie.

★★★★ Volkskrant

Van en met: Abke Haring